Tractaments Corporals

Destinats a la cura del cos

 

T'oferim els bàsics per començar, els específics per tractar i millorar l'aspecte de la teva pell, i també disposem de diverses aparatologies per a complementar i donar-li un plus al teu tractament.

 

Bàsics

Els imprescindibles per a mantenir la pell del cos en perfectes condicions i preparada per a posteriors tractaments.

Higiene d' esquena

Experimenta la sensació d'una esquena neta i relaxada amb el nostre servei específic destinat a aquesta zona.

Eliminem excés de greix i impureses per deixar la teva pell fresca i revitalitzada.

Exfoliació corporal amb hidratació

Renova la teva pell i revitalitza el teu cos amb la nostra exfoliació corporal amb hidratació.

El nostre tractament comença amb una exfoliació suau però efectiva, que elimina cèl.lules mortes i deixa la teva pell suau i radiant.

Posteriorment apliquem una hidratació intensiva per nodrir i revitalitzar la pell, deixant-la amb un aspecte i sensació rejovenits.

Tractaments Corporals

Descobreix la nostra gama de tractaments corporals específics per a tractar les necessitats del teu cos de manera personalitzada. Tractaments formulats per donar-te resultats visibles i duradors.

BodyTreat

Els tractaments Bodytreat són  programes de tractament corporals dissenyats per abordar diverses necessitats de la pell i el cos.

Cada tractament está formulat amb ingredients específics i s' adapta a les necessitats individualsde cadascú.

Aquests programes inclouen tractaments reafirmants, anticel.lulítics, reductors, remodelants, específic pit, abdomen i glutis, i cames cansades.

Es poden combinar amb d'altres per a obtenir resultats òptims.

 

 

Fat Burner Express

El nostre Tractament Fat Burner Express, és un tractament dissenyat per reduir greix localitzat, reafirmar el teixit i drenar.

Utilitzem la combinació d'ingredients actius i massatge específic per a afavorir la penetració del producte i descompactar les cèlules de greix, estimulant el metabolisme.

Està dissenyat per a oferir resultats rápids i visibles en la reducció de greix i millora dels contorns corporals ( 6 sessions 2/3 setmanals)

Experiències Body Senses

Experiències sensorials que aporten benestar i relax mentre cuidem i rejovenim la pell del cos.

Combinem aromaterapia i manipulacions de massatges relaxants i exclusives, per a oferir-te la cura i mimo que necessites per desconectar  de l'estrés diari, gaudint d'una experiència de benestar completa.

LPG Endermologie

El tractament Corporal amb LPG és una tècnica no invasiva i patentada que utilitza un dispositiu de succió i uns rodets motoritzats per estimular la pell i els teixits subcutanis.

Aquesta tècnica ajuda a reduir la cel.lulitis, millora la circulació sanguínia i promou l'eliminació de toxines.

A més reafirma el teixit, redueix la retenció de líquids, remodela el cos i actúa sobre el greix localitzat resistent a les dietes i l'exercici físic.

És una opció segura per a aquelles persones que busquen millorar l'aparença de la seva pell i els contorns corporals de manera natural i sense cirurgía.

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un tractament no invasiu que utilitza un mecanisme especialitzat per aplicar pressió controlada a diferents parts del cos ( peus, cames i abdomen).

Consisteix en l'ús de botes i faixa abdominal que es coloquen al voltant d'aquestes àrees i s'inflen i es desinflen seqüencialment, simulant l' efecte d'un massatge limfàtic.

L'objectiu principal d' aquest tractament és millorar la circulació sanguínia i limfàtica, reduir la retenció de líquids i promoure l'eliminació de toxines.

També alleuja la sensació de cames cansades, redueix la inflor i l'edema i millora l'aspecte de la cel.lulitis.

Termoestimulació

El tractament amb termoestimulació combina els efectes de l' electroestimulació amb el calor controlat.

L'  electroestimulació estètica és un tractament no invasiu i segur que utilitza corrents de baixa intensitat per estimular els músculs i millorar l'aparença de la pell.

El calor controlat mitjançant infrarojos ens ajuda a estimular la pell i els teixits.

Els seus principals objectius són, tonificar la musculatura, millorar la circulació sanguínia, reduir cel.lulitis i greix i reafirmar el texit

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.