Pestanyes

Lifting i tint de pestanyes

El lifting de pestanyes permet arrissar les pestanyes per aconseguir realçar la mirada. És una senzilla tècnica basada en la correcció de la forma natural de la pestanya. La durada aproximada amb productes de màxima qualitat és fins a 3 mesos, encara que es recomana realitzar el servei amb una freqüència de 45 dies aproximadament.

 
Per aconseguir una mirada encara més lluminosa, és ideal combinar la Permanent amb el Tint de pestanyes. El tint s'aplica per aportar color i lluminositat a l'ull, augmentant la intensitat de la mirada. La durada aproximada és de 6 setmanes.

Tint de celles

Amb el temps anem perdent pèl a les celles i també comencen a aparèixer les primeres canes, és per això que el tint de celles és una de les millors opcions, ja que permet adaptar la tonalitat de les celles al color del cabell i disimula les molestes canes.

 

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.