Bellesa de Mans i Peus

Mans

La pell de les mans és fina i fràgil, és la part del nostre organisme, juntament amb el rostre, més exposada a les agressions externes.

No obstant això, són un focus d'atenció i delaten el pas del temps, així que al centre t'oferim diferents opcions per lluir unes mans i ungles impecables.

T'oferim la manicura completa, manicura exprés  ( llimar i esmaltar) i manicura semipermanent i com a tractament específic LPG Endermologies Mans.

Peus

Els peus, base i suport del nostre cos, mereixen especial atenció tant pel que fa al seu embelliment, com al seu confort.

 En moltes ocasions, una higiene correcta i un manteniment acurat i adequat, milloraria sostensiblement la qualitat de vida i el benestar de totes les persones.

D'altra banda, també existeixen poderoses raons d'imatge que fan que tant homes com dones desitgin lluir uns peus ben cuidats.

T'oferim pedicura completa, pedicura exprés ( llimar i esmaltar), pedicura semipermanent.

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.