Tractament LPG Corporal

El Tractament Endermologie per al cos.

 

Actúa sobre les acumulacions de greix rebels i la qualitat de la pell (fermesa, aspecte de pell de taronja), aquesta tecnologia corporal actua directament sobre els adipòcits presents a la hipodermis (cèl·lules de l'aprimament) i sobre els fibroblasts presents a la dermis (cèl·lules de la joventut). Tractament complet que posa fi al dilema: primesa o fermesa?

 

ELIMINAR GREIXOS


LPG Endermologie® permet tractar de forma localitzada el greix i afinar les zones resistents a l'exercici físic i la dieta (braç, esquena, ventre, cintura, cuixes, etc...) alhora que s'adapta amb precisió a les necessitats de cada pell.

L'equilibri entre la producció i l'eliminació de greixos és un procés realitzat de forma natural per les cèl·lules anomenades adipòcits. Tot i una perfecta higiene de vida, l'activitat d'aquestes cèl·lules té tendència a alentir-se, cosa que provoca una acceleració de l'acumulació de greixos i una compressió dels vasos sanguinis i limfàtics.
En un sol i únic tractament, Endermologie® estimula les cèl·lules aprimadores (adipòcits) per reactivar l'eliminació natural del greix, fins i tot el més resistent a l'exercici físic i la dieta.

 

ALLISAR LA CEL.LULITIS

La cel·lulitis, que afecta el 90% de les dones, fins i tot les més primes i esportistes, és el resultat alhora de l'acumulació de greixos als adipòcits (cèl·lules greixos) i d'una retenció d'aigua al voltant.
 

A mesura que els adipòcits es van engrandint, els murs que els contenen (septes) estiren la superfície de la pell i es deformen. En paral·lel, la circulació s'entorpeix i les toxines s'acumulen. Aleshores apareix la cel·lulites i el seu inevitable aspecte de pell de taronja.

REAFIRMAR LA PELL

Canvis de pes, embarassos, el temps que passa... la pell va perdent poc a poc la tonicitat i la flexibilitat. Encara que aquesta relaxació cutània afecta tot el cos, certes zones són més sensibles: interior de les cuixes, ventre, braços, etc...

LPG Endermologie estimula amb delicadesa la pell per despertar la cèl·lula de la joventut: el fibroblast. Aquesta cèl·lula, un cop activada, torna a sintetitzar el col·lagen, l'àcid hialurònic i l'elastina per redensificar la dermis des de l'interior de manera natural.

CAMES LLEUGERES

Cames pesades i adolorides, turmells o peus inflats... aquests símptomes es tradueixen en una mala circulació sanguínia i limfàtica. Les toxines s'acumulen a l'organisme, cosa que explica aquests canvis de volum al llarg del dia o en les diferents fases del cicle femení.


Els factors? Una postura de peu o asseguda perllongada, una alimentació massa rica en sal, una roba massa ajustada o una calor forta poden pertorbar el bon funcionament del sistema circulatori.


LPG Endermologie, permet activar les funcions d'eliminació de l'organisme i estimular la circulació, alhora que se suavitzen els símptomes de la retenció de líquids.

BENESTAR

LA FATIGA I L'ESTRES ET DEVOREN? ACABAR AMB LES PETITES TENSIONS, RELAXAR-SE, APRENDRE A RESPIRAR…


Els tractaments endermologie® benestar us permetran reposar forces, relaxar els músculs, lluitar contra l'estrès i assegurar el vostre benestar tenint cura del vostre cos.

 

 

+71%

FERMESA

-5,2 CM

CONTORN CINTURA

67%

CEL.LULITIS MÉS LLISA

RESULTATS VISIBLES DES DE LA 6a SESSIÓ

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.