Tractament LPG Facial

El Tractament Endermologie per al rostre, coll i escot.

En actuar com un autèntic fitness per a la pell, les vàlvules motoritzades desperten la síntesi natural de les substàncies essencials per a la joventut. 

Aquesta estimulació cel·lular permet als fibroblasts (cèl·lules de la joventut) reactivar la seva producció de col·lagen (fermesa), elastina (flexibilitat) i àcid hialurònic (volum i hidratació), que es troben presents a la nostra pell de forma natural.

OMPLIR ARRUGUES

La pell perd densitat i es torna més fina, cosa que provoca l'aparició d'arrugues i solcs, principalment a la cara, el coll, l'escot i les mans. Altres factors externs com el sol, l'estrès, el tabac i, fins i tot, la contaminació poden accelerar-ne l'aparició.

El capçal de tractament patentat LPG® exerceix micropulsacions sobre tota la superfície de la pell per exercitar i reactivar en profunditat el procés de síntesi del fibroblast:

la producció d'un nou col·lagen de bona qualitat i d'àcid hialurònic natural (+80 %*) permet recuperar volum a la dermis i, d'aquesta manera, tornar a pujar la base de l'arruga.
la síntesi d'elastina (+46 %) fa que la pell es torni més flexible i resistent a les múltiples microcontraccions musculars que solen ser responsables de les arrugues d'expressió

ACLARIR EL TO DE PELL

L'estrès, la contaminació, la manca de sol o el tabac són factors que fan que la pell perdi una mica de color: la microcirculació venosa i limfàtica s'alenteix, i les toxines s'acumulen. Aleshores, la pell perd la brillantor i el to es torna irregular.

El capçal de tractament patentat LPG® exerceix micropulsacions sobre tota la superfície de la pell de rostre i coll, com un autèntic fitness cutani. Aquesta estimulació única i indolora exfolia la pell amb suavitat, oxigena els teixits i reactiva la microcirculació per unificar el to de pell.

REAFIRMAR LA PELL

La pell perd densitat i s'enfonsa. L' òval del rostre perd fermesa i tonicitat, els solcs nasogenians (arrugues del somriure) es fan més profunds i les parpelles es relaxen. La pell es distendeix progressivament i això provoca un enfonsament general de la cara.

El capçal de tractament patentat LPG® exerceix micropulsacions sobre tota la superfície de la pell de manera intensa i agradable. Aquest autèntic fitness cutani reactiva en profunditat i de forma natural la producció de les fibres de sustentació indispensables – col·lagen, elastina (+46 %) i àcid hialurònic (+80 %) – per a un efecte lífting immediat i durador.

ELIMINAR PAPADA

La papada, poc estètica, preocupa igual homes i dones de totes les edats: deforma els trets i recarrega el rostre. En general, és el resultat de l'agrupació de cúmuls adiposos, però també pot anar acompanyada d'una relaxació cutània a causa de l'alentiment de la síntesi de les fibres de col·lagen i elastina naturals.

Gràcies a les diferents configuracions del capçal de tractament LPG®, la tècnica endermologie® estimula els adipòcits (cèl·lules greixos) per eliminar eficaçment els greixos acumulats. També permet redissenyar els contorns de l'oval gràcies a la seva acció reafirmant per a un efecte tensor.

BENESTAR

LA FATIGA I L'ESTRES ET DEVOREN? ACABAR AMB LES PETITES TENSIONS, RELAXAR-SE, APRENDRE A RESPIRAR…


Els tractaments endermologie® benestar us permetran reposar forces, relaxar els músculs, lluitar contra l'estrès i assegurar el vostre benestar tenint cura del vostre cos.

 

 

+80%

ÀCID HIALURÒNIC

70%

PELL MÉS FERMA

87%

ARRUGUES MÉS LLISES

X 2

PELL MÉS LLUMINOSA

RESULTATS VISIBLES DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.