Fotodepilació IPL

LA LLUM POLSADA ANTHÉLIA®

 

Fotodepilació permanent progressiva i duradora.

ANTHÉLIA® IPL  és el fruit d'una investigació centrada en la fotocoagulació selectiva (anàlisi de les reaccions tèrmiques de la pell) i d'un estudi minuciós de les diferents tècniques actuals.  El resultat és un aparell d'alta tecnologia, completament segur i molt eficient. Anthélia®  està fabricat amb la certificació ISO 9001 i ISO 13485 i compleix totes les exigències de les normes franceses i europees, comptant amb la certificació CE Médical en virtut de la directiva 93/42 / CEE. 

És una tecnologia capaç de tractar amb absoluta seguretat tots els tipus de pell i pèl. Treballa des de pèls clars, fins a pells fosques(segur i eficaç en els fototipus 1 a 5).

Com funciona?

La Llum flash emet una llum policromàtica filtrada i segura, que permet eliminar de forma duradora els pèls indesitjats. La temperatura aconseguida a la base del pèl és tal que una coagulació dels teixits germinatius (papila i funda) provoca la mort definitiva dels pèls en fase anàgena (eliminats en un 100%). Els altres pèls que es troben en fase catàgena o telògena continuaran el seu cicle de creixement. De 6 a 8 setmanes després es trobaran en fase anàgena i podran ser tractats per una nova sessió de depilació.  La sensació a nivell de la pell és indolora.

 

RESULTATS VISIBLES DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.