BDR Dermacèutica

MÈTODE DE REJOVENIMENT FACIAL ALEMANY QUE TRACTA ARRUGUES I IMPERFECCIONS DE LA PELL.
 

BDR Cápsula del tiempo

Només un número determinat de centres tenim el privilegi d'oferir aquest mètode en exclusiva, i Natalia Toscano Centre d' Estètica és un dels seleccionats.

La Càpsula del Temps combina aparells amb capçals d'estimulació i regeneració, juntament amb productes de dermacèutica per a uns resultats garantits des de la primera sessió.

L'aparell dermacèutic d'última generació realitza tres funcions, exfolia, realitza un profund micropeeling vibratori i utilitza microagulles esterilitzades per perforar la capa superior de la pell, formant així milers de petits canals que activen el procés natural de regeneració cutània.

D'aquesta manera, els actius dermacèutics penetren fins a les capes més profundes de la pell i comencen a actuar en el moment, minimitzant les arrugues i imperfeccions de la pell.

Dermacèutica

La dermacèutica té funcions terapèutiques ja que és capaç de curar la pell des de l'interior gràcies a aquests principis actius com l'àcid glicòlic, que millora la textura i la regeneració de la pell a través de l' exfoliació.


Consisteix en l'aplicació de forma tòpica dels productes cosmètics, els quals són capaços d'arribar a la capa basal, on alliberen el principi actiu que contenen, reparant l'estructura cel·lular i retardant així l'envelliment.


Aquest tipus de tractament, juntament amb una sèrie d'aparells regenerants i estimulants, aconsegueix una acció cosmètica més activa i eficient amb la qual obtindràs una solució immillorable.

Aparatologia BDR

Aparell dermacèutic d'última generació que realitza tres funcions, exfolia, realitza un profund micropeeling vibratori i utilitza microagulles esterilitzades per perforar la capa superior de la pell, formant així milers de petits canals que activen el procés natural de regeneració cutània.

D'aquesta manera, els actius dermacèutics penetren fins a les capes més profundes de la pell i comencen a actuar en el moment, minimitzant les arrugues i imperfeccions de la pell.

En què consisteix el tractament?

A cada sessió s'obre una mitjana de 200.000 microcanals a la pell per facilitar la penetració dels ingredients. D'aquesta manera, els productes especials per a la cura de la pell s'absorbeixen immediatament.


A continuació, s' exfolia la pell, amb un àcid o amb el capçal micropeel o profipeel (microdermoabrassió), depenent de les necessitas de la pell.


Finalment, s'apliquen fins a tres emulsions per protegir i fixar els productes aplicats, alhora que es posa en marxa el procés d'activació natural de la pell.


El tractament és totalment indolor. La seva aplicació resulta molt agradable i els resultats estan garantits des de les primeres sessions:

  • Redefineix l'òval facial.
  • Afina el porus.
  • Redueix i omple les arrugues.
  • Esborra marques i petites cicatrius.
  • Difumina les taques.
  • Il·lumina el cutis.

RESULTATS VISIBLES DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

A què esperes per provar-la? Els seus resultats et sorprendran.

Per a poder saber el que realment necessita la pell i el que es vol millorar amb el tractament és imprescindible realitzar  un bon diagnòstic. 

Per això necessitem observar, tocar i estudiar amb precisió cada pell per oferir-li el tractament més adient.

©Derechos de autor. Todos los derechos reservados.        Política de privacitat - Avís Legal

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.