"La nostra missió és proporcionar a les dones solucions 100% naturals i eficients per a la pèrdua de volum. Convertir LPG en una rutina de bellesa garanteix uns resultats"
NATHALIE GUITAY
Presidenta LPG


Per a la cura de la bellesa, sempre sorgeixen noves solucions que prometen resultats ràpids i miraculosos, sense cap esforç ... Però com afecten realment al nostre organisme? Mai abans vam ser tan conscients que res succeeix per casualitat i que a la veritable bellesa cal cuidar-la amb regularitat: de forma intel·ligent, saludable i natural ...
Com aconseguir-ho? ¿Hem d'acceptar solucions agresives i irreversibles?


A LPG® NO HI HA ELS MIRACLES, SINÓ UNA TÈCNICA QUE FUNCIONA!


La tècnica Endermologie® és fruit de la investigació sobre la teràpia tissular (tractament de cicatrius, cremades, edemes ...) i demostra la seva eficàcia des de fa trenta anys.
Aquest mètode natural, no invasiu, no agressiu i que respecta l'ecologia de la pell, equilibra els processos fisiològics per donar resposta a les expectatives estètiques de tota dona, sigui quina sigui la seva inquietud pel que fa a la bellesa: excés de volum localitzat , pell de taronja, poca fermesa...

Amb el pas dels anys, fins i tot en les més esveltes, el metabolisme es desaccelera i els adipòcits (cèl·lules grasses) tendeixen a emmagatzemar més triglicèrids que els que alliberen. A causa d'aquest desordre, sota la pell, apareixen excessos de greixos bloquejats i localitzats, però sobretot, molt resistents a les dietes i a l'activitat física intensa.

 

Al centre disposem de Cellu M6® INTEGRAL, equip d'última generació.

El Cellu M6® Integral combina potència i elegància en una proesa tecnològica mai abans aconseguida. L'última generació d'equips LPG® integren les últimes tecnologies per al tractament de la cara i del cos. Tractar la bellesa de forma natural, no invasiva i indolora són les premisses d'un equip únic i indispensable.

 

Descobreix l'extensa gama de tractaments facials i corporals que t'oferim:

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA