Les vitamines formen part de la nostra vida. Ajuden a que l'organisme estigui en condicions òptimes. Quan parlem de vitamines en cosmètica, podem afirmar que retornen a la nostra pell tot allò que ha perdut al llarg del temps. Ajuden a una millor hidratació, pigmentació, tracten erupcions a la pell i, fins i tot, frenen l'envelliment de la pell ... Però quines són les més indicades ?, com actuen ?, quins beneficis presenten?
 

Conscients de la importància de les vitamines per a la cura de la pell, Montibello amplia la seva línia de concentrats d'actius purs SKIN EXPERT amb Vitamine +, un sèrum ultraconcentrat de vitamines (B3, provitamina B5, vitamina D-like) d'acció revitalitzant i energitzant. D'efecte immediat, ha estat enriquit amb un complex de minerals i aminoàcids intel·ligents que actuen afavorint la funció barrera de la pell. Aquesta vitamina activa la circulació sanguínia i evita possibles problemes cutanis.

 

Vitamina B

Podem trobar diferents grups, com vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B5 (àcid pantotènic) o B6 (piridoxina), que ajuden a retardar l'envelliment de la pell. Molt recomanada per a persones amb pells grasses ja que, a més de controlar l'excés de greix, és antibacteriana i antiinflamatòria, per la qual cosa millora la sensibilitat de la pell.

 

Nicotinamida / niacinamida (Vitamina B3)

Aquesta vitamina reforça la barrera que té la pell per evitar l'acció directa dels agents externs a l'organisme. Estimula la renovació cel·lular, millora la circulació sanguínia, regula la hidratació i regenera la pell en casos d'acné. És un ingredient antiarrugues i antiedat capaç de disminuir arrugues i taques de pigmentació.


Pantenol (D-pPantenol (D-pantenol)

Responsable d'hidratar la pell i capaç de penetrar fins a les capes més internes de la pell, regenerant una pel·lícula especial que reté la humitat durant molt més temps. Beneficiós per a persones amb pell sensible com, per exemple, els nadons. Important també per a la cura del cabell, sent utilitzat com a base per xampús especialitzats en enfortir el cuir cabellut.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA