Els Factors de Creixement Epidèrmic (EGF) han aparegut en el món de l'estètica en els últims anys, sorprenent pels seus extraordinaris resultats combatent els signes de l'edat.

 

Però han estat sempre entre nosaltres, perquè són unes proteïnes que hi ha al nostre cos, i de forma molt nombrosa en les plaquetes de la sang. En el seu ús mèdic, s'extreuen del nostre organisme i s'apliquen en una lesió, per exemple, per accelerar la regeneració cel·lular.

 

Aquest gran poder regenerador és el que ha estès la seva utilització des de la medicina a l'estètica, on s'han posicionat com un tractament innovador i revolucionari que retorna a la pell les propietats de la seva joventut: fermesa, elasticitat, densitat, finor, ...

A nivell de l'epidermis, els EGF augmenten la renovació cel·lular, mentre que a nivell de la dermis, promouen la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic natural.

 

EGF +, a més de Factors de Creixement, conté hidrolitzat de col·lagen i silici orgànic, per potenciar la seva acció regenerant.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA