Sabíeu que la pell del contorn dels ulls és 5 vegades més fina que la pell de la cara i s'assenta sobre 22 músculs que estan en constant moviment?
 
Conscient d'això, la col·lecció TransAGEING Arûde de Montibello crea Global Eye Treatment, un exclusiu tractament professional per identificar, prevenir i tractar els signes d'envelliment del contorn dels ulls el més d'hora possible, per disminuir i retardar el seu deteriorament amb el pas del temps .
 
Una solució global antienvelliment a través de 2 mecanismes d'acció

  1.   SKIN resurfacing: Mecanisme inspirat en els tractaments mèdic-estètics amb làser que afina la pell amb exfoliants dermocompatibles d'última generació que tenen cura de la delicada zona del contorn dels ulls, a la vegada que unifica el to cutani amb Il·luminadors òptics i actius detoxificants per millorar l'aparença de les ulleres i de les bosses.
  2.  SKIN Contouring: Mecanisme específic per tractar la zona dels ulls afavorint el seu modelatge, que proporciona un efecte lífting tridimensional i immediat que actua com els fils tensors; un efecte esborrany i farcit d'arrugues; un efecte decontractor; un efecte antiulleres i antibosses. 
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA