Aparell dermacèutic d'última generació que realitza tres funcions, exfolia, realitza un profund micropeeling vibratori i utilitza microagulles esterilitzades per perforar la capa superior de la pell, formant així milers de petits canals que activen el procés natural de regeneració cutània.

 

D'aquesta manera, els actius dermacèutics penetren fins a les capes més profundes de la pell i comencen a actuar en el moment, minimitzant les arrugues i imperfeccions de la pell.

 

Màscara LED

La màscara led provoca una millor absorció dels principis actius que contenen els productes dermacèutics que hem utilitzat en fases prèvies i fa que la pell els metabolitzi millor.

 

A més, la llum led ens ajuda a unificar el to de la pell, il·lumina, aclareix taques, activa la creació de col·lagen i elastina i remodela l'oval facial, reforçant especialment les pells sensibles.

 

Màscara Vibratòria

Ens permet millorar la microcirculació, pel que és capaç de produir un efecte detoxificant i drenant profund. A més, aconsegueix relaxar els músculs mimètics.


També impulsa els mecanismes de defensa propis de l'epidermis, augmentant la producció de fibrobastos, que són els encarregats de fabricar fibres de col·lagen, elastina i reticulina, els quals ens aporten turgència i farcit a la pell.

 

Quins beneficis té ?

  • Pell més llisa, jove i radiant, amb bon to, vitalitzada i elàstica.
  • Drena la circulació venosa, elimina el cúmul de substàncies tòxiques, reactiva la circulació i el drenatge limfàtic facial.
  • Efecte reafirmant i estimulant.
  • Millora la tonicitat i l'elasticitat, i és capaç d'elevar els nivells d'hidratació de la pell i dels teixits subcutanis.

 

En definitiva, és l'estimulació definitiva que la pell necessita per millorar la seva vitalitat i elasticitat.

 

informació sobre el tractament a cabina LA CÁPSULA DEL TIEMPO.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA