El bronzejat artificial, utilitzat de forma adequada, és una veritable font de salut.

 

És la millor alternativa per bronzejar-se quan el clima no acompanya, quan disposem de poc temps lliure, quan volem preparar la pell per rebre l'estiu

 

MOLTS BENEFICIS

Ben utilitzades les màquines de raigs UVA tenen importants beneficis per a la salut i aplicacions dermatològiques:

  • S'utilitza en el tractament de la psoriasi i l'acne, sempre sota les indicacions del dermatòleg. 
  • Millora l'estat d'ànim.
  • Millora el reuma i l'artritis. 
  • Ajuda a enfortir ossos i músculs, cosa que prevé i millora la osteoporosi. És imprescindible perquè el cos produeixi vitamina D, fonamental en el metabolisme del calci. 
  • El temps d'exposició està rigorosament controlat.
  • Permet bronzejar-de forma ràpida i còmoda. 
  • Qualsevol hora o moment del dia és bo per a prendre el sol

 

AVANTATGES DEL BRONZEJAT UVA RESPECTE AL SOL DE LA PLATJA

El bronzejat UVA, sempre que es prengui en un centre que compleixi amb la normativa vigent del bronzejat, ofereix múltiples avantatges respecte el sol de la platja. En el bronzejat artificial les dosis estan perfectament definides, el temps d'exposició està rigorosament controlat i no es necessiten filtres protectors.A més, les cabines de bronzejat proporcionen menor sensació de calor a causa del filtre dels raigs UVA, no depens de factors com la capa d'ozó, el clima o les oscil · lacions de la radiació solar i et proporciona un bronzejat integral i uniforme.

 

PRECAUCIONS I PROTECCIÓ

Per a gaudir dels molts beneficis que ens ofereix el bronzejat cal prendre una sèrie de precaucions com utilitzar ulleres protectores aptes per a cabines de bronzejat, no prendre el sol amb maquillatge, perfum o cremes ... Entre cada sessió de bronzejat cal deixar passar com a mínim 48 hores i cal respectar els temps de bronzejat establerts. És convenient hidratar la pell després de l'exposició.Cal recordar que el bronzejat està contraindicat per als menors de 18 anys, aquelles persones que han tingut càncer de pell o que tenen molts lunars i taques de pell, embarassades, gent amb fototipus de pell 1 o 2 (pells molt clara) o que està prenent algun tipus de medicació.Si fem sessions de bronzejat complint aquests consells i prenent aquestes precaucions, obtindrem molt bons resultats.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA