Estètica Facial

Tractaments específics

Màxima lluminositat i joventut! 

L'exposició a agressions ambientals, com són els raigs UVA i UVB, produeix radicals lliures ( molècules capaces de danyar la pell per la seva acció oxidativa). Aquests radicals ataquen el col · lagen, afavorint l'aparició dels primers signes d'envelliment, i augmenten la producció de melanina, produint taques fosques. 


El tractament VITACPURE és una explosió de joventut amb productes d'última generació formulats amb una altíssima concentració de vitamina C, (un 18% en el tractament de cabina i un 8% en el de manteniment per casa)que combat els primers signes de l'envelliment, aportant a la pell un efecte llum immediat, a més, combat els radicals lliures, prevé el fotoenvelliment, estimula la producció de col · lagen i redueix la hiperpigmentació. 

 

Què és la vitamina C?

 

L'àcid ascòrbic o vitamina C, és una vitamina hidrosoluble present a moltes fruites i vegetals com ara els cítrics i les verdures fresques. És un potent antioxidant i captador de radicals lliures i és considerat en aquest sentit més eficaç que la vitamina E o el betacarotè, a més, és essencial per mantenir la integritat de l'organisme, especialment per a la reparació dels teixits i la formació de col·lagen. 

 

La vitamina C és una de les més completes fonts de bellesa. Posseeix un enorme poder antioxidant, ja que neutralitza l'acció negativa dels radicals lliures abans que aquests puguin arribar a causar danys cutanis i, d'altra banda, és reconeguda la seva capacitat per promoure la formació de col · lagen. 

 

Resultats Test d'Eficàcia: ( en tan sols 1 mes)

  • Allisament de la pell, arrugues corregides. 
  • Millora de la lluminositat. 
  • Pell més ferma i elàstica. 
  • Aspecte rejovenit i més vital. 
  • Tonalitat més uniforme, taques suavitzades.

* Assaigs in vivo realitzats per professionals de l'estètica.

 

Complementa el teu tractament amb el ritual CELL STIMULATE.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA