Estètica Corporal

Tractaments específics

Si les corbes i les formes són l'expressió de la feminitat, aquestes s'han de mantenir fermes i tòniques per estar belles.

La manca de fermesa és el resultat d'un relaxament dels teixits que pot passar amb l'edat, després de l'embaràs, o després d'una pèrdua de pes ràpida, afectant les cuixes, glutis, pits, abdomen i braços.

 

Per tonificar la silueta quan la pell perd elasticitat i fermesa, o per prevenir aquesta alteració, proposem un tractament tonificant que millora la "qualitat" de l'estructura de suport de la dermis, lluitant de manera eficaç contra la gravetat i deixant una pell elàstica, llisa i ferma

 

T'oferim un nou tractament reafirmant antiedat indicat per sublimar la silueta preservant el capital de Joventut del cos, definint els contorns, allisant la pell, recobrant l'elasticitat i minimitzant les estries.

 

L'equilibri de les formes corporals i la fermesa de la pell depenen del capital de joventut corporal, responsables de proporcionar una aparença jove i saludable. A causa de diversos factors com el pas del temps ses dóna una disminució de capital de joventut provocant l' envelliment cutani.

 

T'oferim un tractament reafirmant antiedat formulat amb la tecnologia x-pert Body fitness que treballa sinèrgicament tres accions:

  • Reafirmant,anti gravetat per reestructurar el teixit nivell intern.
  • antiedat per protegir les fibres dèrmiques de la glicació.
  • vitalitzant per proporcionar energia

 

Resultats Test  d' Eficàcia:

En tan sols un mes d'aplicació el 100% de les panelistes afirma que:

  • La pell adquireix un aspecte més ferm i elàstic, més jove, ters i suau.
  • Millora visible de la mida i nombre d'estries.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Natalia Toscano CENTRE D'ESTETICA